Vydavateľ: Infoa
ISBN: 9788072406944
Poč.strán: 0
Väzba: brožovaná
Formát: A4
Jazyk: ruský
Pridané: 22.02. 2013

Kniha nie je skladom
dodávame do 7 dní.

Bežná cena: 11,00 €
Naša cena: 9,35 €
Zľava: 15%

Echo 2 Učebnica CZ

Autor: Beata Ajchel-Gawecka

Echo učebnica RJ pre žiakov na 2. stupni ZŠ a nižších gymnázií je vynikajúca kniha pre tých, ktorí s ruštinou len začínajú. Výhodou je dvojjazyčné spracovanie učebnice, vďaka ktorému si žiaci rýchlejšie osvoja pre nich nový cudzí jazyk.

Učebnica prostredníctvom 7 lekcií zoznamuje žiakov so ruskou abecedou – azbukou, slovnou zásobou, základnými reáliami Ruska, ktorá je podrobne opísaná v poslednej kapitole. Témy z bežného života inšpirované záujmami a komunikačným potrebám mladých žiakov zaujmú žiakov a motivujú k štúdiu. V závere každej lekcie sú opakovacie cvičenia na preverenie a upevnenie nadobudnutých vedomostí z ruštiny. Zároveň ponúkajú spätnú väzbu tak pre žiakov ako aj učiteľov, kde sú najväčšie nedostatky a čomu je potrebné detailnejšie vysvetlenie.

Rozvoj jazykovej zručnosti – počúvanie s porozumením napomáhajú audio nahrávky posluchových materiálov. Nahrávky obsahujú aj zábavné úlohy na precvičenie fonetiky, rôzne jazykolamy, riekanky, piesne a básničky, ktoré napomáhajú k lepšeniu komunikačných zručností.